ΛΑ.Ο.Σ.: Καλή συνέχεια στην εθνική Ελλάδος! Πάντα νίκες !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Νοιώθουμε υπερηφάνεια και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την επιτυχία τής πρόκρισης της στον επόμενο γύρο του παγκοσμίου κυπέλου ποδοσφαίρου 2014. Σας ευχαριστούμε γιατί αγωνιζόμενοι σαν αγνοί , γνήσιοι Έλληνες μας δώσατε χαρά μέσα στις τόσες λύπες μας και μας κάνατε να νοιώσουμε υπερήφανοι όταν άλλοι επί χρόνια συνεχώς μας ταπεινώνουν.

Νοιώθουμε αηδία για τους άθλιους πολιτικάντηδες που εμφανίζονται μετά από κάθε νίκη εθνικής ομάδας  ή Έλληνα αθλητού, όπως τα σκουλήκια μετά την βροχή, για να στείλουν συγχαρητήρια και να θριαμβολογήσουν . Ποιοι ; Αυτοί που καμία συμμετοχή δεν έχουν στην όποια επιτυχία αυτοί που όπως όλα έτσι και τον αθλητισμό τον έχουν διαλύσει και τον έχουν εξαθλιώσει.

Νοιώθουμε συμπόνια για τους αριστερούς, «προοδευτικούς» «κουλτουριάρηδες», οπαδούς της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης που υποφέρουν όταν βλέπουν τους Έλληνες ενωμένους να πλημυρίζουν τους δρόμους με Ελληνικές σημαίες ψάλλοντας τον εθνικό μας ύμνο. Αυτοί , δεν το λένε αλλά εύχονται την συντριβή της εθνικής μας στον επόμενο αγώνα. Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν ότι ο πατριωτισμός είναι βαθιά ριζωμένος στην ψυχή του κάθε Έλληνα, έχει περάσει στο DNA του Έλληνα και δεν υπάρχει περίπτωση να τον εξαφανίσουν και κάποια στιγμή θα εκραγεί για λόγους άλλους σοβαρότερους και πέρα από το ποδόσφαιρο και θα τους πνίξει.

Καλή συνέχεια στην εθνική Ελλάδος! Πάντα νίκες !
 
Θ. Τουσιάδης
Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.
Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη