Βασίλης Κυριακάκης: «Ζητήματα αξιοκρατίας στη διαδικασία μεταθέσεων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ ν.Φθιώτιδας»

Ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης κατέθεσε ως κοινοβουλευτική αναφορά προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του σωματείου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ ν.Φθιώτιδας-Ευρυτανίας στην οποία καταγράφουν και στηλιτεύουν σειρά μη αξιοκρατικών και τιμωρητικών μεταθέσεων υπαλλήλων.



Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΘΕΜΑ: «Ζητήματα αξιοκρατίας στη διαδικασία μεταθέσεων υπαλλήλων  στα ΕΛΤΑ ν.Φθιώτιδας»
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, καταθέτει ως Αναφορά δελτίο τύπου του σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ νομών Φθιώτιδας- Ευρυτανίας  με τίτλο : «Άγνωστη λέξη η αξιοκρατία για τη διοίκηση των ΕΛΤΑ».
Στην ανακοίνωση τους το σωματείο διαμαρτύρεται για την διαδικασία αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και των στελεχών-πτυχιούχων στα ΕΛΤΑ στην οποία προβαίνει η Διοίκηση του Οργανισμού. Εκθέτουν σειρά περιστατικών με μεταθέσεις χωρίς αξιοκρατικά και κοινωνικά κριτήρια που τους εξοντώνουν υπηρεσιακά και οικονομικά, αξιόλογο και υπηρεσιακά καταρτισμένο προσωπικό. Κάνουν λόγο για  υπηρεσιακές διώξεις κατά αξιόλογων εργαζομένων καθώς και παραβάσεις του κανονισμού και του οργανογράμματος με επιλεκτικές υπεράριθμες τοποθετήσεις και θέτουν ευθέως ζήτημα νομιμότητας, αξιοκρατίας και ίσης μεταχείρισης.


Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 17/06/2014

Ο καταθέτων βουλευτής

Βασίλης Κυριακάκης




 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη