Νόστιμα κομματάκια σπαλομπριζόλας με ντοματίνια και ρόκα

Υλικά

για 4 άτομα

     1 σπαλομπριζόλα περίπου 800 γρ
    1 κ. σούπας ελαιόλαδο
    250 γρ μικρά ντοματίνια κομμένα στη μέση
    1 ματσάκι ρόκα κομμένη στα τρία στο χέρι
    1-2 κ. σούπας μπαλσάμικο
    Αλάτι και πιπέρι

 Εκτέλεση

Κόβετε τη σπαλομπριζόλα σε λεπτές φετούλες. Τις χτυπάτε να γίνουν πολύ λεπτές και τις ραντίζετε ελαφρά με το ελαιόλαδο. Φροντίζοντας να το απλώσετε παντού με το χέρι σας. Ζεσταίνετε ένα βαρύ ανοξείδωτο τηγάνι, τοποθετείτε τα κομμάτια του κρέατος απλωτά και τα ψήνετε σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν χρώμα από τη μία πλευρά , τα γυρίζετε με μια λαβίδα και τα ψήνετε από την άλλη .Τα μεταφέρετε σε μια ζεστή πιατέλα και ρίχνετε στο τηγάνι τα ντοματίνια και τη ρόκα. Γυρίζετε τα σαλατικά μια-δύο φορές για να πάρουν γεύση και τα σβήνετε με το μπαλσάμικο. Αναμιγνύετε τη ζεστή σαλάτα με το κρέας και σερβίρετε.

Πηγή: thessdiet

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη