«Έφυγε» ο Βουλευτής και δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε σήμερα ο Βουλευτής και δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης. Ο Δημοσιογράφος και πρώην μέλος του ΕΣΡ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας με το οποίο έδωσε πολυετή μάχη. Ο Άρης Σταθάκης γεννήθηκε στον Ασωπό Λακωνίας το 1943 και εξελέγη Βουλευτής της Β΄Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και του 2007. Είχε συνεργαστεί με την εφημερίδα "Απογευματινή"και σειρά περιοδικών όπως το "Πίστες και Δρόμοι", "Auto-Εξπρές", "4 Τροχοί", "Car & Driver". Παράλληλα είχε επιμεληθεί και παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές στην "ΕΤ-1" και τον "Αντέννα" και ραδιοφωνικές εκπομπές της ολλανδικής ραδιοφωνίας NOS, με την ΕΤ-1 και τον ΑNTENNA. Το 1992 τιμήθηκε με το βραβείο Δημοσιογραφίας "για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι "έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη".

Δήλωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την απώλεια του Άρη Σταθάκη


«Εκφράζω τη βαθειά θλίψη μου για το θάνατο του πρώην βουλευτή της Παράταξής μας και προσωπικού μου φίλου, δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη.
Η πορεία που είχε στο δημόσιο βίο της Πατρίδας μας ως δημοσιογράφος του ειδικού τύπου, αντιδήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί παράδειγμα προσφοράς, ήθους και αξιοπρέπειας.
Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή Άρη Σταθάκη εξέδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο που ξεχώριζε για τη δύναμη αλλά και τη συνείδησή του.

Η κηδεία του Άρη Σταθάκη θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη