Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο, εννέα (9) ακόμη άτομα για διάφορα αδικήματα
Επιπλέον προσήχθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες για επαιτεία
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την καταπολέμηση της επαιτείας, αλλά και την εκμετάλλευση και εξώθηση ανήλικων παιδιών σε αυτή , την σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας και Καρπενησίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Ερέτριας, Καμένων Βούρλων και Θήβας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, εννέα (9) άτομα.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα (δύο στη Θήβα και ένα στην περιοχή του Λιμνιώνα Ευβοίας), για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί (ένας άνδρας στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και μία γυναίκα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθη ένα άτομο στη Λαμία, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Συνελήφθη ένα άτομο στην Ερέτρια Ευβοίας, για πλαστογραφία.
  • Συνελήφθη ένα άτομο στη Θήβα, για υγειονομική παράβαση.
  • Συνελήφθη ένα άτομο στη Λαμία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, στο πλαίσιο καταπολέμησης της επαιτείας, προσήχθησαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας και Λιβαδειάς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, τέσσερα (4) άτομα (τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας στη Χαλκίδα και μία ημεδαπή ROMA στην Λιβαδειά), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές , ενώ ανάλογες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη