
Αγριογούρουνο με πράσα
Υλικά:
1 1/2-2 κιλά αγριογούρουνο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κιλό πράσα
250 ml κρέμα γάλακτος
διάφορα αρωματικά (πχ. δυόσμο)
γαρύφαλλο
κανέλλα
αλάτι
πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μετά βάζουμε το αγριογούρουνο και στο τέλος τα πράσα, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό.
Όταν βράσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Συνοδεύεται με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές.
typos.com.cy