Αγριογούρουνο με πράσα
Υλικά:
1 1/2-2 κιλά αγριογούρουνο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κιλό πράσα
250 ml κρέμα γάλακτος
διάφορα αρωματικά (πχ. δυόσμο)
γαρύφαλλο
κανέλλα
αλάτι
πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μετά βάζουμε το αγριογούρουνο και στο τέλος τα πράσα, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό.
Όταν βράσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Συνοδεύεται με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές.
typos.com.cy
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας τη γνώμη σας
Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.