Άφησε άφωνους κριτές και θεατές η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας!


Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας ’’Little Womans Club’’, ’’σάρωσε’’ φέτος τα βραβεία και άφησε άφωνους κριτές και θεατές για το υψηλό επίπεδο ασκησιολογίου και δεξιότητας στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading στην Αθήνα, που συμμετείχε το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 .

Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γιώργος Στεφανόπουλος”, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 με την συμμετοχή 750 αθλητριών και αθλητών, με πιστοποιημένους Διεθνείς κριτές των αγώνων, από την Παγκόσμια & Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενώ οι νικητές κάθε κατηγορίας έχουν το  δικαίωμα για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014 (European Cheerleading Championships 2014, 28 & 29 Ιουνίου 2014) στη Βόννη της Γερμανίας.

Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας ’’Little Womans Club’’ στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading κατέκτησε 3 πρώτες θέσεις, 2 βραβεία στην 2η θέση και την 4η θέση σε 2 ομάδες.

Αναλυτικά  ανά  κατηγορία :

·                     CHEER  JAZZ  TEENS (12-16 ετών) -1η Θέση -Χρυσό

·                     JUNIOR Free STYLE  Pom-Pom (9 -12 ετών)- 1η ΘέσηΧρυσό

·                     Double CHEER  JAZZ  TEENS (Ζευγάρι) -1η ΘέσηΧρυσό

·                     Promini JUNIOR  (4-6 ΕΤΩΝ)- 2η Θέση

·                     Double CHEER  JAZZ  TEENS (Ζευγάρι) -2η Θέση

·                     CHEER DANCE TEENS (12-16 ετών) -4η Θέση

·                     Mini JUNIOR POM- POM (6-9 ετών)- 4η Θέση

_____________________________________________________________

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την  Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00 στο Χαλκιοπούλειο  Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Φιλίας 1, Λαμία), η μοναδική Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών στη Λαμία ’’Little Womans Club’’, σας προσκαλεί  στην ετήσια εκδήλωση της.

Οι αθλήτριες του ’’Little Womans Club’’ και το τμήμα Μαζορετών, υπόσχονται να μεταδώσουν στους θεατές κέφι, χαρά και συγκίνηση μέσα από πρωτότυπες  χορογραφίες

Ρυθμικής Γυμναστικής σε αγωνιστικά πρότυπα

Μοντέρνου Χορού –Yoga-Zumba-Step-Aerobic




































Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη