Συνελήφθη 21χρονη από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 21χρονη ημεδαπή από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών στη Χαλκίδα
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (265) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Συνελήφθη, χθες (04-07-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, μία 21χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη έξω από την οικία της και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε σε αυτή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (265) γραμμαρίων, καθώς και
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη