Απόπειρα βιασμού σε βάρος 29χρονης από 49χρονο Βούλγαρο στη Χαλκίδα

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος υπηκόου Βουλγαρίας στη Χαλκίδα, μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος ημεδαπής
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, σε βάρος 49χρονου υπηκόου Βουλγαρίας , μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος 29χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (30-07-2014) το απόγευμα, η 29χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι λίγη ώρα πριν, άγνωστο προς αυτή άτομο αποπειράθηκε, με την άσκηση σωματικής βίας, να ασελγήσει σε βάρος της, εντός παλαιάς οικίας στη Χαλκίδα, πλην όμως η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες αναζητήσεις στην ανωτέρω περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 49χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη