Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας και της Ιστιαίας Ευβοίας

Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας και της Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά έξι (6) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης
Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν προχθές (19-07-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα και χθες (20-07-2014) το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, έξι (6) συνολικά ημεδαποί, ηλικίας 29, 25 , 21, 20, 19 και 17 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε προχθές το βράδυ σε τέσσερις από τους συλληφθέντες (21χρονο, 20χρονο, 19χρονο και 17χρονο), από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (13,8) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στον 29χρονο και τον 25χρονο, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιστιαία Ευβοίας, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (23,60) γραμμαρίων, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, οι οποίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη