Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου και ο ... Δρακος της ανάπτυξης (Του Γιώργου Σμοκοβίτη)

Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου
και ο ... Δρακος της ανάπτυξης

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ


    Επειδή τα πάντα είναι ανταγωνισμός και... “επιχειρείν” και επειδή στο Ρέθυμνο έβρεξε με τον γνωστό “ψεκασμό λαού” έναν... κροκόδειλο που θα τον κρατήσουν ως πόλο έλξης τουριστών διότι “τέρατα και σημεία γίνονται σήμερα ΜΟΝΟ στην...Ελλάδα”,καλόν θα ήταν με το ίδιο συλλογιστικό, το Τμήμα “διακοπών” της Βουλής των Ελλήνων να ψηφίσει “Νόμον περί ισορρόπου ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ όλων των Περιφερειών της χώρας”, αρχής γενομένης με “πράξη νομοθετικού περιεχομένου και κατεπείγοντος” από τη ΣΤΕΡΕΑ όπου στον...Σπερχειό θα πέσει εξ΄ουρανου ένας... τεράστιος Δρακος του Κόμοντο... που θα φέρει τουρίστες
διερχόμενους και απο τη...Λαμία, όπως ακριβώς και από το Ρέθυμνο περνούν για το φράγμα του κροκοδείλου
    Στη Λαμία θα ενημερώνονται αν είναι θηλυκός ή αρσενικός αν είναι μοναχικός ή αν έχει ταίρι, αν θάχει ή όχι απογόνους εδώ , και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει έντονα σήμερα τον Ελληνικό Λαό και κάθε ενδιαφερόμενο ξένο για το ΤΙ συμβαίνει σήμερα στην... Ελλάδα. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ως μοναδικό αξιοθέατο θα είναι ένα ομοίωμα ανδρός που ως “ντόπιος Κολοσσός της... Ρόδου” θα πατάει σε ΔΥΟ βάρκες. Στην εύλογη ερώτηση κάθε... απορούντος ΤΙ δουλειά έχουν ΔΥΟ βάρκες στη...  Λαμία η αποστομωτική απάντηση θα είναι “αλλοιως θα ήταν αξιοθέατο; Αλλωστε και στο ...Ρέθυμνο τι δουλειά έχει... κροκόδειλος ή στον... Σπερχειό Δράκος;” Δράκος που ή πεφτει με... “ψεκασμό λαού” εξ ουρανού ή έρχεται με ειδική νταλίκα “Μεταφοράς τουριστικής ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο...λαό”. Αλλοίμονο όμως σε όποιον τρέξει να βρεθεί ΕΚΕΙ, όταν ανοίξει η πόρτα της νταλίκας “και βγει το θηριο της... Ανάπτυξης στην... περιοχή”. Διότι, ως γνωστόν, κάθε θηρίο καταβροχθίζει οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του. Για να...αναπτυχθεί...
    Για λοιπά “τέρατα και σημεία που φέρνουν Τουρισμό στην Ελλάδα” θα παραπέμπουμε στη βουλή τη χειμερινη ή καλύτερα των “διακοπών της”. Με προεδρεύοντα και ξεναγό τον κ. Γιακουμάτο Υπουργό για την τηλεοπτική ενημέρωση κάθε λογής και επιπέδου... Ανάπτυξή μας.
    Κε Διευθυντά,
    Για τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου ο... Ελληνικός Λαός πληροφορείται καθημερινά τις... κινήσεις του, με την ίδια συχνότητα που παρακολουθούσε άλλη εποχή μόνο τις... «κινήσεις μιάς Τζούλιας με κάθε... Μανωλιό της» καθημερινώς. Τον κ. Παπαγεωργόπουλο τον είδε ο... «λαός» με χειροπέδες να ΜΕΙΩΝΕΙ την ποινή του σε 12 χρόνια... Τον κ. Τσοχατζόπουλο όμως, ΟΥΔΕΙΣ είδε ξανά με χειροπέδες ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕ τη δική του ποινή σε 5,5 χρόνια και ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ προς 10 € την ημέρα. Είχα ενημερώσει αμέσως μετά την ΜΕΙΩΣΗ ποινής του την 2 Απριλίου 2014 στο Εφετείο Αθηνών. Ενημέρωσα διά του τύπου σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΟΛΑ τα ΜΜΕ και ΤΥΠΟΝ Πανελληνίως αλλά και αντίθετα με ΟΛΗ την Κυβέρνηση και ΟΛΗ τη... Βουλή που ΕΤΗΡΗΣΑΝ καθένας χωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... «ΣΙΓΗΝ κροκοδείλου» επί αυτής της... ανάξιας ενημέρωσης εξέλιξης... Ενώ στο... Ρέθυμνο ένας... κροκόδειλος «σπάει ρεκόρ». Γι’ αυτό, ο υπογράφων παρουσιάζει σήμερα...  ως καλύτερη είδηση... ενημέρωσης λαού τον... «Δράκο του... Σπερχειού» και της... ανάπτυξής του στην περιοχή. Eνώ μια «είδηση» για την καταδίκη του κ. Τσοχατζόπουλου ΟΧΙ  ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ (έχει παραγραφεί κάθε έγκλημά του ως «πολιτικού», υπουργού) αλλά ΜΟΝΟ για το... «πόθεν έσχες» όπως π.χ. ο Αλ Καπόνε μόνο για... φοροδιαφυγή, δεν ενδιαφέρει κανέναν να προβληθεί και δημοσίως να συζητηθεί. Για την οργάνωση της συμμορίας του ως ΥΠΟΥΡΓΟΥ για την εγκληματική οργάνωση εναντίον Συμφερόντων Ελληνικού Λαού ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΔΕΙΣ ΟΥΔΕΝ εγνώριζε από τους «μαζί τα φάγανε στην... πολιτική...» ουδέν εγνώριζε ουδείς ούτε στην Κυβέρνηση, ούτε στην Αντιπολίτευση, ούτε στη Βουλή ούτε Πρωθυπουργοί ούτε Αντιπρόεδροι ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Μόνος έξυπνος ένας... ΄Ακης ΟΛΟΙ οι άλλοι ΒΛΑΚΕΣ, αλλά και... «άξιοι εκπρόσωποι μας όλοι τότε και σήμερα». Τουλάχιστον ΤΩΡΑ μπορούν να μας ενημερώσουν για την ΤΥΧΗ ΜΑΣ έστω... ως «κροκοδείλων του Ρεθύμνου”; Αν θα μας αφήσουν ΕΔΩ ή θα μας μεταφέρουν σε «εξωτικό φυσικό μας περιβάλλον για την... επιβίωσή μας» εν συνέχεια και ΓΙΑ την... Ανάπτυξή μας...; “Το κλίμα έχει αλλάξει” διεθνώς, στις... αγορές και εδώ, γι αυτό επικρατεί η σκέψη να μας διατηρήσουν εδώ, αφού και ο κροκόδειλος “άντεξε” χρήσιμος και  ως είδος τουριστικής εκμετάλευσης του.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη