Συνελήφθησαν δύο ανήλικες τσιγγάνες για κλοπή τσάντας ηλικιωμένης στη Λαμία

Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικες ημεδαπές ROMA για κλοπή τσάντας ηλικιωμένης στη Λαμία
Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους
Συνελήφθησαν, χθες (05-07-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ημεδαπές ROMA , ηλικίας 14 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο ανήλικες αφαίρεσαν από την κατοχή 84χρονης ημεδαπής μία τσάντα, με τα προσωπικά της αντικείμενα και το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετά από άμεσες και επιστάμενες έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τις συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η τσάντα, που περιείχε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, η οποία αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.
Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν οι γονείς των ανηλίκων, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 33 και 46 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη