Στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Νεανίδων υδατοσφαίρισης ο Νηρέας Λαμίας


          Στην Τελική  Φάση του Πρωταθλήματος Νεανίδων υδατοσφαίρισης, γεννηθέντες 1997 και νεότερες, συμμετέχει ο Νηρέας Λαμίας. Η  Τελική Φάση πραγματοποιείται  στην Βουλιαγμένη και στο κολυμβητήριο του Λαιμού από σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου έως την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014.
      Ο Λαμιώτικος σύλλογος αγωνίζεται στον Α΄ Όμιλο της Αθήνας με αντιπάλους μεγάλα και ιστορικά σωματεία της Ελληνικής Γυναικείας Υδατοσφαίρισης όπως η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός. Τον όμιλο συμπληρώνουν ο Τρίτωνας Αμαρουσίου και ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου.
        Αναφέρουμε πως στην αποστολή του συλλόγου συμμετείχαν οι αθλητές: Χονδραλής Αναστασία, Παπανικολάκου Βασιλίνα(τερματοφύλακες), Πίτση Δήμητρα, Τσίγκα Έλενα, Παπαγιαννακοπούλου Ελίζα, Παπανάγνου Κων/να, Μανιώτη Αικατερίνη, Μαμουλάκη Βασιλική, Φέκα Σπυριδούλα (περιφερειακές), Μπούλα Φωτεινή (φουνταριστή).
      Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι Προπονητές Μπουλαλάς Γιάννης, Ζαχάρης Γεώργιος και Παπανικολάκος Γεώργιος εύχονται στα κορίτσια καλή επιτυχία στην πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνουν.

                                       
                                      O ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 

                                            

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη