Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι στη Στερεά Ελλάδα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας και στο Θεολόγο Μαλεσίνας Φθιώτιδας τρία (3) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν χθες (14-07-2014) μεσημβρινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας και σήμερα (15-07-2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Θεολόγο Μαλεσίνας Φθιώτιδας, τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 28 ετών και ένας 21χρονος υπήκοος Πακιστάν , οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 21χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (3,2) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, επίσης από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 41χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,5) γραμμαρίων.
Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο Θεολόγο Μαλεσίνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας στον 28χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη