Συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων της ΔΕΗ με το TEI Πειραιά

Συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών  & Προτύπων της ΔΕΗ με το TEI Πειραιά

TEI ΠΕΙΡΑΙΑ, Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
Σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων, οι οποίες ξεκίνησαν με επίσκεψη φοιτητών του ΤΕΙ Πειραιά, με επικεφαλή τον επίκουρο καθ. Ι. Λιβέρη στο Κέντρο Δοκιμών Ερευνών  & Προτύπων και μετά από πρωτοβουλία του Τομέα Δοκιμών Ερευνών & Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών του ΚΔΕΠ ΔΕΗ Α.Ε., κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Διευθυντή του Κέντρου κ. Κων. Σταματάκη, τους Τομεάρχες και τους υπεύθυνους των εργαστηρίων του ΚΔΕΠ, συναντήθηκε στις 17/6/2014 με τους Τομεάρχες του τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχ. Τ.Ε. του ΤΕΙ Πειραιά αλλά και με υπεύθυνους των εργαστηρίων Φωτοτεχνίας κ.κ. Ι. Λιβέρη και Γ. Ιωαννίδη αντίστοιχα για ανταλλαγή απόψεων.

Παράλληλα έγιναν και οι πρώτες επαφές γνωριμίας με αντιπροσωπεία καθηγητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχ. Τ.Ε.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας που θα συμβάλει στην αναβάθμιση εκπαιδευτικού έργου του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, η εκπαίδευση σπουδαστών υπό μορφή πρακτικής άσκησης, η εκπόνηση πτυχιακών εργασιών εγκαταστάσεις του ΚΔΕΠ, η παροχή τεχνικής βοήθειας στις μικρομεσαίες ελληνικές Επιχειρήσεις και η συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα με αντικείμενο την ανάπτυξη νέων δοκιμών και νέων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής τα Στελέχη του ΚΔΕΠ τόνισαν στο διδακτικό προσωπικό του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ότι, στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα, θέλουν να μεταφέρουν τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των εργαστηρίων τους στους νέους τεχνικούς που εκπαιδεύονται στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ως ελάχιστη προσφορά στους πελάτες της ΔΕΗ, που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη