Στερεά Ελλάδα: Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, ακόμη εννέα άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, ακόμη εννέα (9) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Καρπενησίου και Χαλκίδας, των Α’ και Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και Φθιώτιδας, και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, συνολικά εννέα (9) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (901) γραμμαρίων.
  • Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, καθώς και ένας ημεδαπός στη Θήβα), για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • Ημεδαπός στο Καρπενήσι, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών για υπεξαίρεση.
  • Δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Λαμία και ένας στη Κύμη Ευβοίας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για υγειονομική παράβαση.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη