Δύο συλλήψεις στη Χαλκίδα, για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, καθώς και μια πλαστική ράβδος (γκλοπ)
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σήμερα (26-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 34χρονος και ο 30χρονος, βρέθηκαν εντός αυτού να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν:
· μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (9,3) γραμμαρίων,
· πέντε (5) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και
· μία πλαστική ράβδος (γκλοπ), μήκους (50) εκατοστών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, ο 34χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα 49χρονης ημεδαπής, πλην όμως δεν τα κατάφερε και αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε ένα (1) αυτοσχέδιο ρόπαλο, μήκους (120) εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη