ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ «τόφαγε ΜΟΝΟ ο λαός» ΚΑΝΕΝΑΣ Εκπρόσωπός ΤΟΥ (ακόμα)(Του Γιώργου Σμοκοβίτη)

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ «τόφαγε ΜΟΝΟ ο λαός»
ΚΑΝΕΝΑΣ Εκπρόσωπός ΤΟΥ (ακόμα)
Ο «Άλλος Δρόμος»
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Ξέραμε για τις «Θυσίες του λαού». Με τον νέο υπουργό μάθαμε ότι «πολύ ξύλο φάγαμε» και δεν μιλάγαμε.
«Το ΠΟΛΥ ξύλο το ... φάγαμε» Γκίκας Χαρδούβελης, Νέος Υπουργός Οικονομικών. Αλλά αφού μιλά ως ... Πάγκαλος «μαζί τα φάγαμε»  στον ΠΡΩΤΟ πληθυντικό συμπεριλαμβάνοντας στο ... ξύλο ΚΑΙ τον ... εαυτό του, ΠΟΤΕ από ΠΟΙΟΝ και ΠΩΣ «έφαγε ΚΑΙ ο ... κ. Γκίκας το ... ξύλο» που ... μας λέει ότι ... «μαζί το φάγαμε» για να γίνει ΚΑΙ εκείνος Υπουργός να μιλά ΕΤΣΙ για εμάς;
Εντάξει, λοιπόν, «μαζί τα φάγαμε τα ... παράνομα λεφτά που ΕΦΥΓΑΝ έξω σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ» που όμως ουδέποτε ουδείς Πάγκαλος ή άλλος τους ... έπιασε να ... φάνε το ΙΔΙΟ ξύλο ή έστω να τα επιστρέψουν χωρίς ξύλο στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ. Εντάξει. Αλλά ... αλλά: και ότι «ΜΑΖΙ ... φάγαμε ΠΟΛΥ ξύλο με ... εκείνους, τους εγκληματίες που άδειασαν το Ταμείο ή και μαζί με ... τους εκπροσώπους ΜΑΣ που τους άφησαν «ανέγγιχτους» δεν το ξέραμε. Διότι ως γνωστόν και στα νηπιαγωγεία που ΚΛΕΙΝΟΥΝ το ξέρουν ΟΛΟΙ, ότι μόνο εμείς ο «λαός τους» «φάγαμε ΜΟΝΟΙ το ξύλο» που όπως λέει με «κουτοεξυπνάδες νηπίου πολιτικής και ΠΟΛΥ θράσος και ο «δικός μας» Υπουργός» ήταν ΠΟΛΥ το ξύλο.
Ξύλο ούτε ο κ. Χαρδούβελης, αλλά ούτε και ο κ. Τζαμτζής έφαγαν που  λέει ΚΑΙ αυτός ότι .... «ξεραίνει το .... αυτό του» για να επιβιώσει με ΧΙΛΙΑΔΕΣ αφορολόγητα ΕΥΡΩ που ΤΟΥ πληρώνει κάθε μήνα ο ... λαός του που του ... ρίχνουν όλοι μαζί ΠΟΛΥ ξύλο, δημοσιονομικό, μοντέρνο και ... οικογενειακώς....
ΑΥΤΕΣ οι εκφράσεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ είναι «εκπροσώπων Κυβέρνησης και Βουλής» τα λέω για να καταλάβουν επιτέλους ΤΙ λένε με ΤΕΤΟΙΟ θράσος και ευτελισμό στον ... «λαό» για το ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ «που του ... ρίχνουν».  Και για να εξηγηθούμε απλά:  «ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ως ... λαός πληρώσαμε, μας μείωσαν κάθε πηγή εισοδήματος, φάγαμε ξύλο, αλλά οι εκπρόσωποι ΜΑΣ, όλοι τους ανεξαιρέτως την ΙΔΙΑ αποζημίωση από τον λαό, που ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ παίρνουν, ουδεμία ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΟΙ τους υπέστησαν ούτε σε ... ρευστό ούτε σε ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ όσων αποφάσιζαν, ούτε όσων ως θεατές κρατούσαν τις ΙΔΙΕΣ θέσεις κραυγάζοντας μόνο στην ... αρένα ... Αλλά ΔΕΝ μείωσε κανένας ούτε δική του ΘΕΣΗ ούτε δική του ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
ΠΟΙΟ ... ξύλο, λοιπόν, «μαζί το ... φάγαμε» με ΠΟΙΟΥΣ; Άλλοι ΜΟΝΟ «τόριχναν» σε ... άλλους, άλλοι μόνο το ... «έτρωγαν συν γυναιξί και τέκνοις» ακόμα και ως «οικογένεια κάτω από το κεραμίδι του σπιτιού τους».
Aπό το «πέντε νταβατζήδες κυβερνάνε», το «κυβερνώ χώρα διεφθαρμένων», το «ξεραίνουν το... αυτό τους εκπρόσωποι για να επιβιώσουν ΑΥΤΟΙ» ... και το «αυτή είναι η ... Ελλάδα», φθάσαμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΔΙΕΘΝΩΣ στην αναγνώριση ξυλοδαρμού λαού που επιτέλους ΠΟΙΟΣ «ξένος» χειρότερο εξευτελισμό σε σύγχρονο ΕΘΝΟΣ να πράξει διεθνώς, όταν οι ... ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ διαπραγματευτές πάνε σε διαπραγμάτευση ΕΘΝΙΚΩΝ μας θεμάτων ως «εκπρόσωποι ενός ΛΑΟΥ που τρώει ΠΟΛΥ ξύλο» και οι «καταφερτζήδες» εκπρόσωποι ΤΟΝ «διαφημίζουν διεθνώς» ότι τον κρατάνε ΜΟΥΓΓΟ καθιστό ή και γονατιστό ακόμα; O «λαός» φταίει να εξοργίζεται ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ επίπεδο, τέτοιο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ και όχι όσοι ως «εκπρόσωποι» ΕΤΣΙ ομιλούν και ΠΡΑΤΤΟΥΝ;
«Κάθε γενιά έχει τον τύραννό της» έλεγε ο Ουάσιγκτον. «Κάθε γενιά δίνει ή τρώει το δικό της ξύλο» θα λέμε σε τούτο τον τόπο.
Ο «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ήταν και είναι να πληρώσουν ΜΟΝΟ οι εγκληματίες ΚΑΙ οι εκπρόσωποι που έφεραν την καταστροφή σε όλο τον λαό σε περίοδο Ειρήνης και Δημοκρατίας. Μονόδρομος ΗΤΑΝ πράγματι να «φάνε ΠΟΛΥ ξύλο, δημοσιονομικά οι εγκληματίες» από εκπροσώπους ΛΑΟΥ κι όχι οι εκπρόσωποι να χαζογελούν ομολογώντας ότι ΠΟΛΥ ξύλο έδωσαν ΜΟΝΟ στο ... ΛΑΟ. Να εξηγηθούμε στη γλώσσα ΤΟΥΣ: Δεν είναι «καραγκιόζης ένας ολόκληρος Λαός και Έθνος» να του λένε ότι τον «έδειραν ΜΟΥΓΓΟ» ούτε να περιμένει να ... ιδρώσουν ΑΥΤΟΙ για νάρθουν άλλοι «ξεκούραστοι» να τον ξαναδέρνουν «αλλοιώς» και ... «φρέσκα με άλλο χέρι». Θα καταλάβουν ΤΙ λένε και ΤΙ πράττουν και σε ΠΟΙΟΥΣ τα λένε;
Τελικά σε τούτο τον τόπο σε κάθε γενιά αργά ή γρήγορα της αναλογεί το ... ισοδύναμο του ... πλεονάσματος «ενός γερού ξύλου» για να ... σωθεί από την καταστροφή που οι εκπρόσωποι πρώτα τη φέρνουν και μετά οι ίδιοι με την ίδια τακτική ΑΥΤΟΙ να ΜΗΝ πληρώνουν αλλά να τα ΧΡΕΩΝΟΥΝ όλα μόνο στο ... «λαό». Ή μήπως όχι; Ή μήπως μείωσαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ τον δικό τους «άξιο μισθό που τους πληρώνει ο λαός τους»  κατά το ίδιο με τον λαό ποσοστό 40%; Ή μήπως μείωσαν τις θέσεις τους στη ΔΗΜΟΣΙΑ Βουλή από 300 σε 200 για να μειωθούν όσοι «δέρνουν με δημοσιονομικό ΠΟΛΥ ξύλο μόνο τον ... λαό που ... πρέπει να τον εκπροσωπούν 300, δεν φθάνουν 200 για το ... ξύλο...»;
Τελικά μόνο αν είσαι «εκπρόσωπος» γλυτώνεις το ξύλο του ... Χαρδούβελη και των ... προηγουμένων ΤΟΥ, γιατί «ιδρώνεις για να το ρίχνεις μόνο σε ... άλλες οικογένειες, εκτός από τους πράγματι εγκληματίες και τους ... εκπροσώπους...».
Σήμερα, ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ανεξαιρέτως (πλην εγκληματιών καταστροφής του) «τρώει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ» με πιστοποιητικό Υπουργού αλλά «σύνταξη αντίστασης» δεν δικαιούται διότι ούτε ξέρει ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ δέρνουν ούτε «εθνική κατά Σύνταγμα αντίσταση» ΕΠΡΑΞΕ. Διότι παραδόθηκε ευκολόπιστα και προδόθηκε από μια ενορχηστρωμένη από όλους προπαγάνδα, που του στέρησε τη γνώση, την ενημέρωση και δεν αντιστάθηκε για την υπεράσπιση οικογενειών όλων μας αλλά και θεσμών και ουσίας πολιτεύματος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που έφεραν την καταστροφή και ούτε  εναντίον εκπροσώπων του – εντολοδόχων του, που ΔΕΝ άγγιξαν καν τους εγκληματίες σε «πολλές ΛΙΣΤΕΣ των ΛΗΣΤΩΝ» αλλά ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΘΥΣΙΕΣ και «πολύ ξύλο ΜΟΝΟ στο ... λαό τους ευτελίζοντας ΟΛΟΥΣ».
Προπαγάνδα που δέχτηκαν ΟΛΟΙ να φωτίζει ΜΟΝΟ συμφωνίες ή διαφωνίες μεταξύ τους αλλά ΜΟΝΟ ως προς το ΠΩΣ και ΠΟΣΟ θα είναι οι ΘΥΣΙΕΣ αλλά ως «μονόδρομο ΘΥΣΙΩΝ στην ουσία»» και ΚΑΘΟΛΟΥ κανένας ως ΒΑΣΗ πολιτικής τον ... Άλλο Δρόμο ... του ΠΟΛΥ ξύλου δημοσιονομικά ΜΟΝΟ στους εγκληματίες για να ΜΗΝ επιβληθεί το ... ΠΟΛΥ ξύλο στο ... λαό. Αυτόν τον Άλλο Δρόμο ΟΥΔΕΙΣ έθεσε ως «ΚΥΡΙΟ μονόδρομο πολιτικής του», τοπικώς, γενικώς και διεθνώς. Χωρίς ο λαός να έχει ενημέρωση και διακηρυγμένη και φανερή ΑΙΤΙΑ να αντισταθεί γιατί τον ΙΔΙΟ από ΟΛΟΥΣ μονόδρομο ΘΥΣΙΩΝ του έδειξαν ότι ακολουθούν ΟΛΟΙ και ΟΛΟΙ τον ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΝ ως βάση τους πολιτικής. Ανενόχλητος «ο κήπος περιπάτου προπαγάνδας όλων των ληστών και οι Αντουανέτες να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους» και τον μόνο μονόδρομο να τρέχουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ του δείχνουν ΟΛΟΙ τον δρόμο θυσιών των οικογενειών και στενά οικονομικά χωρίς άλλον ορίζοντα με μόνη νοοτροπία κάλυψης συγκάλυψης και επιβίωσης προπαγάνδας και διαφθοράς.
ΑΥΤΑ λέει ο ευφυής και χαμογελαστός κ. ΓΚΙΚΑΣ Χαρδούβελης ως ... ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ερμηνεύοντας ΕΤΣΙ τις θυσίες μόνο του ... «λαού του» ΠΟΛΥ μακράν «λιστών των ληστών» ΚΑΙ αυτός.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη