Ο «Άλλος Δρόμος» εκπροσώπων ΚΑΙ ΛΑΟΥ, (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

Ο «Άλλος Δρόμος» εκπροσώπων ΚΑΙ ΛΑΟΥ.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
κ. Διευθυντά,
    Ως “μονόδρομος” διαφημίζεται το ΔΑΝΕΙΟ επιπλέον ενός ΔΙΣ (δισεκατομμυρίου) ευρώ ως ΔΟΣΗ που ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε. Που σημαίνει να το επιβαρυνθούν οι γενεές των Ελλήνων, να το πληρώσει ο Ελληνικός Λαός είτε με περικοπές μισθών, συντάξεων είτε με πρόσθετη φορολόγησή του ή με “επιμήκυνση” του χρόνου που θα το πληρώνει, αυτός και η οικογένειά του, και τα παιδιά του ακόμα και τα σημερινά εγγόνια του θα πληρώνουν. “Επιμήκυνση” ίσον μεταφόρτωση σε... εγγόνια.
    Και διαφημίζεται από μικρούς και μεγάλους εκπροσώπους και “εκπροσωπίσκους” ότι για να επιβαρύνουμε το ΧΡΕΟΣ είναι ένας... άλλος ... “μονόδρομος”, δηλαδή να εκπληρώσουμε άλλα επιπλέον “προαπαιτούμενα” που θα ελέγξουν οι ΕΛΕΓΚΤΕΣ των... “εκπροσώπων ΜΑΣ” ώστε... να δώσουν ΧΡΕΟΣ 1 δισ. Στις ΠΛΑΤΕΣ όμως ΜΟΝΟ του... “λαού” και ΟΧΙ του κάθε “εκπροσώπου λαού” που ΔΕΝ περικόπτει ΑΥΤΟΣ καθόλου τις... “απολαυές του”.
    Υπάρχει όμως ο “Άλλος Δρόμος”.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ΑΠΑΤΗΣ ότι είναι δήθεν “μονόδρομος” όσες ΘΥΣΙΕΣ Λαού έχουν ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, είναι ΑΥΤΟ το ΔΙΣ ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΟΣ που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΜΗ το φορτώσουμε στις οικογένειες ΜΑΣ. Να ΜΗΝ το πάρουμε καθόλου.
    Ο “Άλλος Δρόμος” είναι να το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ στο ΔΗΜΟΣΙΟ Ταμείο οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ του λαθρεμπορίου ΚΑΥΣΙΜΩΝ. Με επίσημα ΣΤΟΙΧΕΙΑ, 1,5 ΔΙΣ είναι το ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ διαφυγόν ΕΣΟΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ από ΑΥΤΟ το ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Ανικανότητα διαφθορά και προπαγάνδα εναντίον του ΛΑΟΥ. Οι εκπρόσωποι μας είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ΤΕΤΟΙΑ εγκλήματα είτε από ανικανότητα είτε από θέληση είτε και τα δύο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη