Συνελήφθησαν ένας Αλβανός για λαθραίο καπνό στη Λιβαδειά και Βούλγαρος για ναρκωτικά στη Θήβα

Συνελήφθη 20χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Λιβαδειά, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας
Κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού

Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το βράδυ στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 20χρονο, βρέθηκε τόσο στην κατοχή του, όσο και στην οικία του και κατασχέθηκε, ποσότητα καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (413,9) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Η ανωτέρω ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας για ναρκωτικά στη Θήβα
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (25-08-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,60) του γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη