Στερεά Ελλάδα: Δώδεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακόμα δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας, Λιβαδειάς και Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης, ενώ σε βάρος του ενός εκ των τριών συλληφθέντων, εκκρεμούσε επιπλέον καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών, ομοίως για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • Ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Λαμίας και ένας στη Χαλκίδα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Πέντε (5) άτομα (δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, καθώς και δύο αλλοδαποί στα Καμένα Βούρλα), για υγειονομικές παραβάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη