Γ. Καρατζαφέρης: Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο Σύριζα θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.  Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε :

"Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο Σύριζα θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω κανένα άνοιγμα προς την ΝΔ, ούτε επιθυμώ να επιστρέψω στη ΝΔ. Συμπράττω όμως σε μια ενδεχόμενη αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής. Δηλαδή, εάν έρθουν σε μια πολιτική που θα είναι πιο κοντά στις προτάσεις που έχω κάνει ήδη από το 2012 Εάν έρθουμε σε εκείνη την πολιτική και διακρίνουμε πότε πρέπει να πούμε «όχι» και πότε «ναι», τότε είμαι έτοιμος να συμπράξω σε αυτή την κατεύθυνση.

Διευκρινίζω πάντως, ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την ΝΔ και δεν ξέρω αν θα υπάρξει, ή ακόμα και εάν υπάρξει, αν θα καρποφορήσει, γιατί κάποιοι επιμένουν σε αυτή την πολιτική που εμείς είμαστε απέναντι. Διαφωνούμε με αυτήν την πολιτική σε όλους τους τόνους. Και εδώ και στις Βρυξέλες. Εάν λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να αλλάξει «ρότα» θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα έλεγα ότι επιβάλλεται η αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες."

Αυτά χωρίς σχόλια για να μην υπάρχουν παρερμηνείες                    

                                                                            Θ. Τουσιάδης

                                                                        Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                            Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη