Συνελήφθησαν τρία άτομα στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, σήμερα (30-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 & 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 22χρονος και ο 21χρονος, βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (5) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (29-08-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 28χρονο, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (16,1) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη