Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στη Λαμία, για απόπειρα κλοπής σε mini market

Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί στη Λαμία, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα « mini market »
Συνελήφθησαν, σήμερα (29-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) 14χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενημερώθηκε σχετικά με δύο (2) άγνωστα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να διαρρήξουν κατάστημα « mini market » στη περιοχή.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι για να αποφύγουν τη σύλληψη, είχαν κρυφτεί πίσω από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν κοντά στο ανωτέρω κατάστημα. Στο σημείο αυτό, βρέθηκε επιπλέον ένα κατσαβίδι, που οι 14χρονοι είχαν απορρίψει στο οδόστρωμα, το οποίο κατασχέθηκε από στους αστυνομικούς.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη