Επενδύσεις επί αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων, του Ε.Π. Αλιείας 2007-2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
Λαμία, 4 Σεπτεμβρίου 2014 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Γνωστοποίηση δημοσίευσης πρόσκλησης για την Υποβολή αιτήσεων για οικονομική ενίσχυση στα πλαίσια του Μέτρου:
1.3 Επενδύσεις επί αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων, του Ε.Π. Αλιείας 2007-2013»

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Απόφαση – Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στα πλαίσια του Μέτρου 1.3 «Επενδύσεις επί αλιευτικών σκαφών και επιλεκτικότητα των αλιευτικών εργαλείων», του Ε.Π. Αλιείας 2007-2013, Αριθμός Απόφασης 1240/14-08-2014, ΦΕΚ  2335/Β/29.08.2014, (ΑΔΑ:  ΩΙ4ΠΒ-ΤΩ), η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Εθνικού Τυπογραφείου, www.et.gr, στο σύστημα Διαύγεια, καθώς και στον ιστότοπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Αλιείας  www.alieia.gr .

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων των δυνητικών δικαιούχων στις κατά τόπους αρμόδιες Υπηρεσίες Αλιείας είναι η 31-10-2014, Η ημερομηνία αυτή δύναται να παραταθεί μετά από έκδοση σχετικής πράξης από τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Τμήματα Αλιείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη