Συνελήφθη 24χρονος Πακιστανός με κλεμένο φορτηγάκι στην Αταλάντη

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Πακιστάν στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλαστά έγγραφα και πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο
Συνελήφθη, χθες (28-09-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα χθες τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, κατελήφθη ο 24χρονος από τους αστυνομικούς, να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στερούμενος της απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθως διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι για το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή την 04-05-2014 στην περιοχή της Πιερίας, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, ιδίας μάρκας, τύπου και χρώματος.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τόσο η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που κατείχε ο 24χρονος, όσο και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτού, ήταν ομοίως πλαστά.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα κινητό τηλέφωνο και το κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο φυλάσσεται, προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχο του.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη