Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από οικία, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 30 & 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κλοπή τροχοφόρου, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, νυκτερινές ώρες της 02/03-07-2013, οι κατηγορούμενοι εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην ανωτέρω οικία, αφαίρεσαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του 45χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν το χρηματικό ποσό των (850) περίπου ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας το ανωτέρω αυτοκίνητο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη