Μπαράζ συλλήψεων σε Βοιωτία και Εύβοια

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων, στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (03-09-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί κατά τη διάρκεια του ελέγχου, απέρριψαν στο οδόστρωμα, μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (6) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απείθεια
Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το μεσημέρι στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών για απείθεια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 39χρονος ημεδαπός στη Θήβα, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου.
Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 39χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν περιπολία στην περιοχή, την ώρα που προσπαθούσε να αφαιρέσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ερέτρια Ευβοίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράνομη είσοδο στη Χώρα
Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το μεσημέρι στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 


Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 36χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (6,6) γραμμαρίων.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στη Θήβα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (03-09-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 24χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (5 ,5 ) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (1,8) γραμμαρίων
Συνελήφθησαν, χθες (03-09-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,9) του γραμμαρίου η κάθε μία.
Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης (1,8) γραμμαρίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη