Εύβοια: Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής τσάντας και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για απόπειρα κλοπής τσάντας
Συνελήφθη, χθες (06-09-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, ο 28χρονος κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα 65χρονης ημεδαπής, η οποία κινούταν πεζή στην ανωτέρω περιοχή, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις, όπου λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν την δίκυκλη μοτοσικλέτα με τον 28χρονο και να τον συλλάβουν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η παραπάνω μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. 

Συνελήφθη 29χρονη ημεδαπή στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και μία σφραγίδα Δημόσιας Υπηρεσίας
Συνελήφθη, χθες (05-09-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, μία 29χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στην 29χρονη, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν:
  • μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου και
  • μία ξύλινη στρογγυλή σφραγίδα, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από Δημόσια Υπηρεσία της ανωτέρω περιοχής.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (0 5 -09-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 19χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, καθαρού βάρους (1) γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη