Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Η Λαμία πολιορκείται από διόδια !

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014
   Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής μας κίνησης στην έναρξη λειτουργίας του σταθμού διοδίων  στον Μπράλο. Χθες τα μεσάνυχτα, με το πρώτο κατέβασμα της μπάρας, η επικεφαλής της παράταξης Μαρία Αντωνίου, μέλη της παράταξης και άλλοι ενεργοί πολίτες αγνόησαν την καταρρακτώδη βροχή κι έσπευσαν πρώτοι από όλους να δηλώσουν: "ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ".

   Επί μιάμιση ώρα τα οχήματα που κατευθύνονταν προς Μπράλο  ή επέστρεφαν, περνούσαν ελεύθερα.  Οι οδηγοί με ρυθμικά κορναρίσματα δήλωναν την συμπαράστασή τους στον  αγώνα των κατοίκων της περιοχής μας που μόλις άρχισε .



   Με το σύνθημα " ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ " η   Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία  καλεί τους φορείς, τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής να αντιδράσουν συντονισμένα και μαζικά. Η δεύτερη κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα  Τρίτη στις 16.00 μ. μ. και πάλι στο σταθμό διοδίων του Μπράλου, (προσυγκέντρωση και αναχώρηση από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 15.30 μ. μ.).

Η Λαμία πολιορκείται από διόδια !
Όλοι στους δρόμους για να ακυρώσουμε στην πράξη τις παρανομίες των μεγαλοεργολάβων κατασκευαστών !



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη