Πέντε άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα σε διάφορες στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνολικά πέντε (5) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνελήφθησαν χθες (07-09-2014), σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνολικά πέντε (5) άτομα, για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, χθες το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για διάπραξη κλοπής από κατάστημα mini market της περιοχής.
  • Ένας ημεδαπός, χθες το απόγευμα στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, διότι κατελήφθη, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, να διαθέτει προς πώληση αθλητικά υποδήματα, στερούμενος αδείας από αρμόδια Αρχή. Τα ανωτέρω αθλητικά υποδήματα κατασχέθηκαν.
  • Δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, ενώ ο ημεδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διότι κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα μοτοποδήλατα, στερούμενοι σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές . 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη