«Πρόταση πολιτών», του κ. Γιώργου Σμοκοβίτη



ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

    Ο γνωστός για την ποικίλη δραστηριοποίησή του συμπολίτης μας Μηχ/κος κ. Δημ. Πενταγιώτης, προτείνει δημόσια μια συσκότιση της Λαμίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας πολιτών, την 29.9.14 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12 έως 12 και 15΄ νυχτερινή, συνδυασμένη με την κινητοποίηση για τα διόδια. Αναφέρεται ο ίδιος και τροποποιεί το τελικό μέσο στην πρόταση, που με σειρά άρθρων έχω αναλύσει, για τις ΑΙΤΙΕΣ και τους ΣΚΟΠΟΥΣ μιας κινητοποίησης ΠΟΛΙΤΩΝ, με πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΩΝ, με συμμετοχή και ειρηνική επέμβαση του Εκλογικού Σώματος, σε όσα κυρίως στο διάστημα της κρίσης συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της Πατρίδας με τη γνωστή πολιτική νοοτροπία ΟΛΩΝ, μακράν πραγματικού Σεβασμού Πολιτών, ουσίας Πολιτεύματος και ξεκάθαρης υπηρέτησης των ΚΟΙΝΩΝ, ιδιαίτερα προς το Μέλλον των ερχομένων.
    Ευχαριστώ τον κ. Δημ. Πενταγιώτη ιδιαίτερα διότι ως ΠΟΛΙΤΗΣ απάντησε και έλαβε πρωτοβουλία που περίμενα να έρθει από ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ και τα ΜΜΕ ‒ Τύπον, θετικά ή αρνητικά όσον αφορά πρόταση με την ιδιότητα ΠΟΛΙΤΩΝ Δημόσια και αναλυτική για τα ΚΟΙΝΑ ενίοτε των ΠΟΛΙΤΩΝ καλύτερη των «αρχηγών» ή τουλάχιστον «συζητήσιμη». Πρόταση-πρωτοβουλία για δραστηριοποίηση, διοργάνωση διαμαρτυρίας ΠΟΛΙΤΩΝ, με τη συμμετοχή ακροβολισμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ, φορέων και... «εξουσιών» σε όσα μας ΕΝΩΝΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ να τα υπερασπιζόμαστε «ΚΑΙ προς έξω κινδύνους» να τα διαφυλάττουμε με διόρθωση όλων στο καλύτερο ΚΑΘΑΡΑ προς μια ΑΞΙΟΤΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ Δημόσια Ζωή. Με ενίσχυση της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ μας ΖΩΗΣ σε ΕΣΤΙΑ-κατοικία χωρίς «χαράτσια ευτελισμών» ανθρώπων, ιδεών, αξιοπρεπούς ζωής όλων μας με απαραβίαστη κατοικία και ελευθερία διακίνησης ΟΛΩΝ.
    Εφόσον ο χρόνος της 29.9.2014 κρίνεται προς ενημέρωση αρκετός, στη διάθεση είμαι καθενός για κάθε σχετική ενέργεια και πρωτοβουλία μπορεί να αναληφθεί. Με ταυτόχρονη πρόσκληση επαναλαμβάνω ένα σύνολο πολιτών να διοργανώσει μελλοντικά μεθοδικά μια πάνδημη στην περιοχή μας δραστηριοποίηση ΟΛΩΝ με κοινά σημεία αναφοράς στην ΖΩΗ μας με πολιτική παρουσία αξιοπρέπειας Ανθρώπων ΟΛΩΝ μας. Με άμεσα αποτελέσματα ειρηνικής ενωτικής πορείας σε Καλύτερο Δρόμο στο Μέλλον που είναι οι ερχόμενες Οικογένειες των ΝΕΩΝ ως κύρια αιτία και σκοπό δραστηριοτήτων μας ιδιωτικά και δημόσια τοπικά πανελλήνια και προς τα έξω.
    Καλή Επιτυχία.

        ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη