Αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδος στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ - Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Βουλευτή Φθιώτιδος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, τον Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, κ. Γεώργιο Σταμάτη και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Νομού Φθιώτιδας, κ. Στέλιο Κανέλλο, επισκέφτηκε, σήμερα Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαου για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους κρατουμένους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον Σεβασμιότατο για το φιλανθρωπικό έργο που διεξάγει η Ιερά Μητρόπολη. Με την σειρά τους οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ ενημέρωσαν τον Σεβασμιότατο για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιούν με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Κατά την παράδοση παρευρέθησαν ο υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Νομού Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Τσιγαρίδας και η υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Νομού Φθιώτιδας κα Γεωργία Μπήτα. 
 Από τη ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη