Συνελήφθησαν τέσσερις τσιγγάνοι για κλοπή από κατάστημα, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας

Το αυτοκίνητο των δραστών
Συνελήφθησαν άμεσα τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA , για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από κατάστημα, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας
Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για σωρεία παρόμοιων αδικημάτων
Κατασχέθηκαν μαχαίρι, σιδερολοστός, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πλήθος προϊόντων (είδη διατροφής, οινοπνευματώδη ποτά κ.λ.π.)
Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (21-09-2014) το βράδυ στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA και συγκεκριμένα ένας 46χρονος άνδρας και τρεις γυναίκες, ηλικίας 55, 53 και 37 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 46χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις γυναίκες, ενεργώντας κατ’ εντολή του 46χρονου, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης οινοπνευματώδη ποτά, από κατάστημα (κάβα ποτών) στην περιοχή του Καρπενησίου. Τα ανωτέρω οινοπνευματώδη ποτά κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο δικαιούχο τους.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος συνεργός τους, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
  • Ένα μαχαίρι, μήκους (33) εκατοστών.
  • Ένας σιδερολοστός, μήκους (81) εκατοστών.
  • Πλήθος ειδών διατροφής, οινοπνευματωδών ποτών και λοιπών προϊόντων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται ο τρόπος κτήσης και η πηγή προέλευσής τους.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.
Σημειώνεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για διάπραξη σωρείας παρόμοιων αδικημάτων.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη