Έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα των διοδίων υπό το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη

Έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα των διοδίων συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 9/9/2014 στις 12.30 μμ ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Στη σύσκεψη που έγινε σε καλό κλίμα στο γραφείο του Δημάρχου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Φώσκολος από την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, και οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Μαρία Αντωνίου από την Παρέμβαση Πολιτών, Γιώργος Σαγιάς από την παράταξη Πορτοκαλί- Σύγχρονη Πόλη, Παναγιώτης Στασινός από την ΠΕΠΛΑ και Τάσος Χρονάς από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στη συνάντηση προσήρθε κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Αποστόλης Καραναστάσης ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του Επιμελητηρίου.
Κοινός τόπος όλων ήταν η έκφραση της αγανάκτησης για τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων, και όχι μόνο, και η ανάγκη άμεσης κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων για την αποτροπή της λειτουργίας τους.
Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων αύριο Τετάρτη 10/9/2014 στις 7,00 μ.μ. με μοναδικό θέμα συζήτησης το θέμα των διοδίων.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη