Ράγα του Ο.Σ.Ε. έκλεψε 24χρονος Ρομά από το Σιδηροδρομικό Σταθμό στα Στύρφακα Φθιώτιδας

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός ROMA , για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από την περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Στύρφακα Φθιώτιδας
Συνελήφθη, χθες (04-10-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 24χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, ο 24χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου μετέφερε μία ράγα του Ο.Σ.Ε., μήκους (1,5) περίπου μέτρων, είκοσι πέντε (25) κομμάτια τροχοπέδιλα και έναν αγωγό πέδης, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα χθες το μεσημέρι από τη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Στύρφακα Φθιώτιδας.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος στερούταν της απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.
Τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη