Επίσκεψη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραϊσκο

Εθιμοτυπική ενημερωτική επίσκεψη δέχτηκε στο γραφείο του σήμερα το μεσημέρι  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραϊσκος από τον Πρόεδρο και τα μέλη  του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που είναι σε εξέλιξη αλλά και όσα άλλα απασχολούν το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και τα μέλη του, όπως το ζήτημα  της συντήρησης  του υπάρχοντος δικαστικού μεγάρου Λαμίας, για το οποίο υπάρχει ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης μελέτης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το ζήτημα του νέου δικαστικού μεγάρου για το οποίο έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την απεμπλοκή του θέματος κ.λ.π.
Επίσης στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε και ο τρόπος συνεργασίας των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, στην αντιμετώπιση των νομικών υποθέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τη  καθιέρωση ενός πλαισίου αρχών, που θα διέπει τη συνεργασία αυτή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου, όπως συνεδρίαση της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων στη Λαμία, δημιουργία παραρτήματος  του Κέντρου Διαμεσολάβησης κ.λ.π.
Και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραϊσκος ζήτησε να υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στην Περιφέρεια και τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου  Λαμίας, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του οποιουδήποτε ζητήματος.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη