Σε άμεση εκλογική ετοιμότητα έθεσε τον ΛΑ.Ο.Σ., ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με τον πιο επίσημο τρόπο, καθαρά και ξάστερα ενημερώνουμε τον λαό και απαντούμε στα ‘’παπαγαλάκια’’ στους εξαγορασμένους, στους κακοήθεις και στους ευκολόπιστους .

Σε άμεση εκλογική ετοιμότητα, έθεσε  τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, το οποίο συνεδρίασε στις 30 Σεπτεμβρίου σε ολομέλεια.

Αναφερόμενος εν συντομία στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ενδεχόμενης σύμπραξης με τη Ν.Δ, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε  για πολλοστή φορά, ότι ουδέποτε υπήρξε η οποιαδήποτε επικοινωνία, ή συνάντηση, απέδωσε δε την φημολογία, σε επιθυμία της ηγεσίας της Ν.Δ, την οποία διοχέτευσε στα «φιλικά της Μ.Μ.Ε».

«Σήμερα, σχεδιάζουμε την πολιτική που θα ακολουθήσουμε, με δεδομένο ότι η Ν.Δ χάνει και δεν έχει καμιά απολύτως πιθανότητα να ανακάμψει»

Στη συνέχεια παρουσίασε τον «οδικό χάρτη» πορείας προς τη νίκη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι σήμερα, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην επέλαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του Α. Τσίπρα, είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Άρα εμείς αποτελούμε πλέον την μοναδική αξιόπιστη και σοβαρή εναλλακτική λύση στο χώρο της αστικής δημοκρατίας.

Παραλλήλως ο ΛΑ.Ο.Σ, αποτελεί την μόνη εναλλακτική πρόταση για την “επόμενη μέρα” και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε κατέληξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.                         

                                                                                            Θ. Τουσιάδης

                                                                                    Υπεύθυνος Περιφέρειας

                                                                                          Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη