ΛΑ.Ο.Σ.: Θα πρέπει στην νέα βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης να είναι παρόντες

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με την οπωσδήποτε όχι πετυχημένη παμφθιωτική συγκέντρωση της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου , εναντίον της πολιτικής της κυβερνήσεως στο θέμα των διοδίων αποδείχθηκε  για μια ακόμη φορά, ότι ο Ελληνικός λαός , παραπονιέται, γκρινιάζει, στεναχωριέται υποφέρει, αγανακτεί για τις καταστάσεις που βιώνει αλλά δεν αποφασίζει να αγωνιστεί και να αντιταθεί . Για να ανατραπεί αυτή η πολιτική κατάσταση μία μόνο λύση υπάρχει : Να απαλλαγούμε από Σαμαρά και Βενιζέλο και από αυτήν την  κυβέρνηση η οποία σε πλήρη συνεργασία με την τρόικα σχεδιάζει και υλοποιεί τα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα που μας επιβάλλονται. Και όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές απαραίτητο είναι να αλλάξει ριζικά η σύνθεση τής βουλής. Θα πρέπει στην νέα βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης να είναι παρόντες με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη για να μπορέσει να αντιμετωπίσει και τους προσκυνημένους αστούς πολιτικούς αλλά και τους διεθνιστές , παγκοσμιοποιητές , τους εκτός τόπου και χρόνου και γι αυτό επικίνδυνους αριστερο – κομμουνιστές .

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης είναι οι μόνοι που ξεκάθαρα, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα και με συγκεκριμένο φιλολαϊκό, πατριωτικό πρόγραμμα αντιστέκονται και πολεμάνε και τους συμβιβασμένους “δεξιούς” πολιτικούς και  το χωρίς πατρίδα οικονομικό κατεστημένο, καθώς και τους δήθεν προοδευτικούς στην ουσία όμως αναχρονιστικούς και γι’ αυτό επικίνδυνους αριστερούς.                         

                                                                                            Θ. Τουσιάδης

                                                                                    Υπεύθυνος Περιφέρειας

                                                                                          Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη