Συνελήφθη 37χρονος στα Βασιλικά Υπάτης Φθιώτιδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας 39χρονης

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στα Βασιλικά Υπάτης Φθιώτιδας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης ημεδαπής
Ο δράστης τραυμάτισε την παθούσα με σουγιά, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανωτέρω περιοχή
Συνελήφθη, χθες (10-12-2014) το βράδυ στα Βασιλικά Υπάτης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 20:45΄το βράδυ, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανωτέρω περιοχή, ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με σουγιά μία 39χρονη ημεδαπή, στην αριστερή θωρακική χώρα, προκαλώντας σε αυτή σωματικές βλάβες.
Η 39χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ο ανωτέρω σουγιάς.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!