Συντονισμός για τον εκχιονισμό των οδών εντός και περιφερειακά της Γλύφας

 Η χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει από χθες το πρωί,καλά κρατεί με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ποσότητα χιονιού και στους δρόμους.




Έπειτα από ενημέρωση από τον πρόεδρο της Τ.Κ.Γλύφας κ.Παπακωνσταντίνου Γεώργιο,έχει γίνει ένας συντονισμός για να μπορέσει να διασφαλιστεί όσο αυτό είναι δυνατόν η διατήρηση της κυκλοφορίας των δρόμων.
Σε συνεννόηση και σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον
 κ.Αχινιώτη Χριστόφορο,Αντιδήμαρχο της Τοπικής Ενότητας Πελασγίας,
γίνονται προσπάθειες από τις πολύ πρωινές ώρες να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο.


Video εκχιονισμού δρόμου στα Γλυφονέρια.




Από το πρωί έχουν έρθει το grater,αλατιέρα ,αγροτικό με ειδικό εργαλείο για το σπρώξιμο του χιονιού καθώς και τρακτέρ με ειδικό μηχάνημα τα οποία συνεχώς προσπαθούν από το πρωί να κρατήσουν ανοιχτούς δρόμους εντός και εκτός χωριού.




Η χιονόπτωση βέβαια είναι πολύ έντονη και συνιστάται η ελάχιστη μετακίνηση και όσο μπορούμε να προσέχουμε γιατί είναι πολύ εύκολο να γλιστρήσουν τα αυτοκίνητα.





Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα και βλέπουμε ότι υπάρχει μια συνεργασία τουλάχιστον να μην κλείσουν οι δρόμοι.






Το βράδυ προβλέπεται ίδια και ίσως πιο έντονη χιονόπτωση αλλά έχουμε ενημερωθεί ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν να υπάρχει αρκετό αλάτι για να ρίχνουν τουλάχιστον και να μην υπερφορτωθεί με τεράστιο όγκο χιονιού το οδικό δίκτυο.


http://glyfa.blogspot.gr/

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!