Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τη Λαμία: «Αν αποδειχθεί ότι πήρα έστω και 1 ευρώ μίζα θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα!»

Αρχίζοντας με ένα κείμενο του Ιουλίου του 2011 με το οποίο ο τότε αρχηγός της Αντιπολίτευσης και τωρινός πρωθυπουργος Αντώνης Σαμαράς έθετε πως το δίλημα Μνημόνιο ή Χρεοκωπία δεν υφίσταται, ξεκίνησε την ομιλία του σήμερα στη Λαμία ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Κατρατζαφέρης κατά την προγραμματισμένη του προεκλογική επίσκεψη και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πιτας για το νέο έτος στο ξενοδοχείο Έλενα που ασφυκτοιούσε από κόσμο.
Στη συνέχεια και αφού έκοψε την βασιλόπιτα τοπόθετήθηκε για τις επικείμενες εκλογές και το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ.
-Κατηγόρησε για έλλειψη πολιτικής ευπρεπειας το δίδυμο Σαμαρά-Τσίπρα και την πόλωση που εσκεμένα δημιουργείται.
-Απεκάλυψε πως Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει προσωπικές επιστολές προς την κ.Λαγκάρντ ότι όσο καιρό πολιτεύονται δε θα ασκούν πολιτική διαφορετική από αυτή των Μνημονίων.
-Είναι απαραίτητη η συμμαχία του Νότου κατι το οποίο το αναφέρει απο το 2011 και πλέον το έχει υιοθετήσει σωστά ο Αλέξης Τσίπρας.
-Κατά δήλωση του Βενιζέλου είναι το μοναδικό κόμμα που δεν παραχωρεί το όνομα Μακεδονία,μόνο του ή με κάποιο παράγωγό του, στα Σκόπια.
Είναι το ανάχωμα στην επόμενη Βουλή που θα σχηματιστεί,ώστε να μην γίνουν πράαξεις οι δεσμεύσεις της σελίδας 427 του Μνημονίου που αναφέρει ότι η σύνταξη θα διαμορφωθεί σταδιακά στα 200-250ευρώ.
-Επέκρινε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων πως τον αφήνουν εσκεμμένα εκτός αναφορών ώστε να μην αντιλλαμβάνεται ο πολύς κόσμος την αναζωπύρωση του κόμματος του.
-Είχε προαναφέρει όλα τα δεινά που θα φέρει η είσοδος στο Ευρώ πριν μπει η Ελλαδα στην ΟΝΕ και είναι ο πρώτος που μίλησε για ΑΟΖ από το 2008.
Κατηγόρησε τους δανειστές της χώρας πως δε θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους αλλά θέλουν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα.
-Προέβλεψε ότι σε λίγο καιρό με την ηγεμονική πολιτική που ασκεί η Γερμανία δε θα υπάρχει Ε.Ε. καθώς οι χώρες θα αντιδράσουν και θα διαλυθεί.

Επιπλέον ανέπτυξε περιληπτικά το πρόγραμμά του για Υγεία,Οικονομία και Γεωργία κάνοντας τις εξής αναφορές:
-Κατάργηση των ενσήμων και αντικατάσταση με ειδικό τέλος κατανάλωσης
-Ανασύσταση της ΜΟΜΑ
-Φόρος διοξειδίου του Ανθρακος για τα εισαγώμενα γεωργικά προιόντα
-Πόσόστοση των μεταναστών στο 2% και έξοδος από το Δουβλίνο 2
-0,10 ευρω σε κάθε συναλλαγή ώστε να ασφαλίσει την Αγροτική οικονομία
-Το κονδύλι για τα 300 βουλευτικά αυτοκίνητα να αντικατασταθεί με 300 ασθενοφόρα.
-Στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία και βάση στη Σάμο

Τέλος ανέφερε πως είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει δουλέψει στη ζωή του σε αντίθεση με τους άλλους και επανέλλαβε πως αυτή η πολιτική που ασκεί έχει κόστος και για αυτό το λόγο του ρίχνουν τόνους λάσπης.”Αν αποδειχθεί ότι πήρα έστω και 1 ευρώ μίζα θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα!” ανέφερε χαρακτηριστικά.










#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!