Λαμία-Αιγινιακός 2-1

Με το δεξί, έκανε ποδαρικό η Λαμία, καθώς κέρδισε την Αιγινιακό με 2-1. Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 2.500 θεατές. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 27 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα, για τους γηπεδούχους, μόλις στο 1.  Ο Φατιόν μετά από απομάκρυνση της άμυνας έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου για το 1-0. Στο 38, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν από μακριά. Ο Γιαζιτζόγλου, από 25 μέτρα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία έκανε τα τέρματα δύο. Ο Γιέρνα εκτέλεσε, ο Νεόφυτος πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Γκούρμα με προβολή έκανε το 2-0!

Στο 68'’ ο Αιγινιακός, μείωσε σε 2-1  μετά από ωραία προσπάθεια του Πέντα, πάσαρε στον Κυνηγόπουλο, που βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και μείωσε σε 2-1, που ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Φατιόν, Γιενγκά (66' Καμαρά), Νεόφυτος (59' Φράγκος), Χαϊκάλης (79' Αντωνόπουλος), Μουμίν, Γκούρμα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (64' Κυνηγόπουλος), Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Αχαλινόπουλος Κ. (56' Πόποβιτς), Καζάκης.

onsports.gr

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!