Στη Λαμία το 3ο Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων

3ο Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων στην πόλη της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2016.


Θεσσαλονίκη, 16 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων θέλοντας να αναδείξει την πλούσια Σαρακατσάνικη πολιτιστική της κληρονομιά,  προγραμματίζει τη διεξαγωγή του 3ου Παγκοσμίου Επιστημονικού Συνεδρίου Σαρακατσαναίων με τίτλο « Οι Σαρακατσαναίοι στο χώρο και στο χρόνο» για τον Φεβρουάριο του 2016.
Στο πλαίσιο αυτό απευθυνθήκαμε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για τη δυνατότητα χρηματοδότησης του συνεδρίου.
Ο κ Σταϊκούρας άμεσα   ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας και συγκεκριμένα, εξασφάλισε  την  οικονομική ενίσχυση με 10.000 ευρώ, ώστε το Παγκόσμιο Συνέδριό μας να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λαμίας.
Ως το ανώτερο όργανο των Σαρακατσάνων σε όλη τη Ελλάδα  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την άμεση ανταπόκριση του καλέσματός μας και την οικονομική ενίσχυση για τη πραγματοποίηση του 3ου Παγκόσμιου Επιστημονικού Συνεδρίου.

Με τιμή για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη