Συνελήφθησαν τρεις Ρομά στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας για σωρεία κλοπών

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ROMA στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών από οικίες και κλοπή τροχοφόρου
Συνελήφθησαν, χθες (21-01-2015) το βράδυ στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA (19χρονος, 20χρονη και 16χρονη), οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών από οικίες και κλοπή τροχοφόρου κατά συναυτουργία.
Επιπλέον ο 19χρονος και η 20χρονη, κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι τρεις κατηγορούμενοι αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, από οικία στην περιοχή Ρεγκίνι Φθιώτιδας και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίστηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Η ανωτέρω μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην ανωτέρω περιοχή και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.
Επιπλέον στην κατοχή του 19χρονου και της 20χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ακόμη κλοπές, με την μέθοδο της απασχόλησης, από οικίες και συγκεκριμένα:
  • Μεσημβρινές ώρες της 08-01-2015, ο 19χρονος και η 16χρονη αφαίρεσαν από οικία 69χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Ανάβρας, το χρηματικό ποσό των (310) ευρώ.
  • Μεσημβρινές ώρες της 17-01-2015, ο 19χρονος, η 20χρονη, η 16χρονη και ένας ακόμη συνεργός τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, αφαίρεσαν από οικία 78χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Μώλου, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, αξίας (800) περίπου ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη