Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα και την Κύμη Ευβοίας

Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης
Συνελήφθη, προχθές (17-01-2015) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 20χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στην Κύμη Ευβοίας
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (18-01-2015) το μεσημέρι στην Κύμη, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 34χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη