Μονάδα Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας

Μονάδα Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ
του ΤΕΙ Αθήνας
Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας, η οποία έχει ως Πρωτεύουσα Θεματική Περιοχή το «Εκπαιδευτικό Λογισμικό» και ως Δευτερεύουσες τις «Βασικές Εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ» και «Επιχειρηματικές & Εκπαιδευτικές Εφαρμογές / Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», διοργανώνει ημερίδα για την 1η Σειρά Εκπαίδευσης, η οποία περιλαμβάνει τις δράσεις:
•    Κύκλος Εκπαίδευσης Α:  Αποθετήρια & Ανοιχτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι
•    Κύκλος Εκπαίδευσης Β:  Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης & Ηλεκτρονική Αξιολόγηση
•    Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα: Ανάπτυξη εφαρμογής για κινητές συσκευές του Σ.Δ.Μ. Open eClass
Στην Ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, 10:00 – 16:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Αθήνας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι δράσεις της 1ης Σειράς Εκπαίδευσης της Μονάδας και οι συνεισφορές των συμμετεχόντων.
Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι ο κ. Θεόδωρος Καρούνος, πρόεδρος της ΕΕΛ/ΛΑΚ, και ο κ. Κωνσταντίνος Τσιμπάνης, Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Aνάπτυξης της πλατφόρμας Open eClass του GUnet.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι δραστηριότητες των Μονάδων Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε μία ή περισσότερες από τις προαναφερθείσες Θεματικές Περιοχές.

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Ιφιγένεια Φουντά, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Πληροφορικής ΤΕΙ Αθήνας.
Αιγάλεω,
26 Ιανουαρίου  2015

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη