Λαμία-Φωκικός 1-0

Η Λαμία κέρδισε 1-0, τον Φωκικό και επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα της Φθιώτιδας, έστω και δύσκολα κατέκτησε το τρίποντο και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βορείου ομίλου της FootballLeague. 
Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Λαμία κατέκτησε δίκαια την νίκη. Ο Φωκικός, από την πλευρά του, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, για την ισοπαλία .
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν του Φωκικού με 1-0 στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι.
 Στον πάγκο του Φωκικού έκατσε σήμερα ο Αχιλλέας Μανέτας, ο προπονητής της ομάδας Νέων καθώς ο Νίκος Κάτσικας θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν παρελθόν.
Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 72 με τον Βασιλόγιαννη, να σεντράρει και ο ο Γκούρμα με κεφαλιά , από κοντά να νικάει τον Τσεκρέζι και να κάνει το 1-0
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κόμνος, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν (57’ Χαϊκάλης), Βασιλόγιαννης, Γκούρμα (86’ Κωστόπουλος), Πέρεθ (59’ Καμαρά), Γιενγκά.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Ζαρκάδας (61’ Μεγάλος), Σκαρίμπας (84’ Ζαχαρόπουλος), Χαντάκιας, Καλλέργης, Ντάμπος (68’ Μαρκάκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελδάκης, Κασνέτση, Πολυχρονάκης.

 onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη