1ο Σεμινάριο Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης

Η κ. Γαρυφαλλιά Πέπερα-Καλατζή
Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιμορφωτική πρωτοβουλία ανέπτυξε το «Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης» του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών με τη διοργάνωση του ακόλουθου σεμιναρίου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στο οποίο συμμετέχει ενεργά η κ. Γαρυφαλλιά Πέπερα-Καλατζή, Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Φυσικοθεραπείας, ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Αντιπρόεδρος Τμήματος Καρδιοαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.
Συγκεκριμένα το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας-Αποκατάστασης (ΤΚΑΦΑ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση στην Οργάνωση και Υλοποίηση Προγραμμάτων Καρδιακής Αποκατάστασης με στόχο την ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων στην Ελλάδα. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα Προγράμματα αυτά συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη μείωση της νοσηρότητας και θνητότητας ασθενών με καρδιοαγγειακά νοσήματα. 
Το Σεμινάριο απευθύνεται εκτός από Φυσικοθεραπευτές, σε Ιατρούς Καρδιολόγους και γενικά στους επιστήμονες εκείνους που ασχολούνται με την αποκατάσταση καρδιοπαθών, όπως Διατροφολόγους και Ψυχολόγους. (Πατήστε εδώ για πληροφορίες) ή δείτε αναλυτικά παρακάτω στα download attachments ολόκληρο το πρόγραμμα του σεμιναρίου.Το Σεμινάριο μοριοδοτείται με μόρια συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης που αναγνωρίζονται απο τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και το EACCME-UEMS






 Download attachments: programma_final_1o_seminario_T.K.A.F.A_Onasseiou_1.pdf

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη